O projekte EDU.Lab

Mobilné laboratórium

Mobilné laboratórium Škoda EDU.Lab vzniklo ako unikátny projekt spoločnosti Škoda Auto pre podporu technického vzdelávania medzi žiakmi základných a stredných škôl. EDU.Lab bude na cestách po Slovensku aj v roku 2024. V nasledovných rokoch by sme radi tento projekt predstavili aj v ďalších slovenských mestách.

Unikátny zážitok

Vďaka projektu študenti získajú povedomie o moderných technológiách ako robotika, umelá inteligencia, 3D tlač, virtuálna realita alebo AI, s ktorými by pri normálnej výučbe len ťažko prišli do styku.

Ponúkame netradičný zážitok a poznanie moderných technológií, ktorý je pre žiakov základných a stredných škôl úplne zadarmo. Prídeme do vášho mesta, do blízkosti vašej školy. Našim cieľom je zaujať nielen žiakov so záujmom o technické odbory, ale aj tých, ktorí sa doteraz o moderné technológie nezaujímali. Možnosť navštíviť mobilné laboratórium bude môcť aj široká verejnosť.

Viac o technológií

Najmodernejšie mobilné riešenie

Mobilné laboratórium využíva ako svoje zázemie plne automatizovaný náves EXPANDABLE, ktorý patrí v súčasnosti medzi najmodernejšie mobilné riešenia na prezentáciu firiem a inštitúcií. Systém rozložiteľnej, krytej prezentačnej plochy, umožňuje rýchly a efektívny spôsob inštalácie. Vnútorná plocha potom po rozložení ponúka až 62m2 plne klimatizovaného priestoru.

Zistiť viac